Multishops överges när CDON och Inkclub satsar

In Check out/Kassasystem, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Här är en trend som kanske e-handelsutvecklarna bör börja anpassa sina plattformar efter. Inkclub (på väg över på en hybris e-handel) har vid lanseringen av sina systerbutiker batteryclub, dustclub och lightclubvalt att lägga dem på samma tekniska lösning som "modersajten inkclub.com. Enbart ett prefix och viss grafik skiljer, logik, kassaflöde, varukorg etc. förblir den samma. Och nu i sommar har CDON Group berättat att de gör samma sak med sin flora av e-handelssajter. Sortimenten kommer att...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment