Netlify köper upp FeaturePeek för deploy previews stöd

In CXM, E-handel, Headless / Decoupled CMS, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Vad köper man upp för typ av bolag om man är en större amerikansk headless-aktör? Tydligen aktörer som erbjuder stöd inom deploy previews. Det är Netlify som gör ett bolagsförvärv i FeaturePeek. Med den nya tekniken integrerad i egna molnplattformen väntar sig Netlify kunna erbjuda de delar i organisationen och egna workflow-flödet som ska ”reviewa” innehåll att i ett GUI göra kommentarer, ta och skissa i screenshots, spela in videos med vad man avser kommentera samt svara teammedlemar asynkront i olika typer av app- och webbprojekt.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Cognizant vinner hela Nike, kostnadsbesparingar i fokus

Utvecklare får dessutom stöd som att granska metadata automatiskt, så att de kan felsöka olika webbläsarinställningar, återskapa en reviewers tekniskamiljö via BrowserStack eller testa i olika mobila enheter genom att skanna en speciell QR-kod.

Förut köpte CMS:en sökmotorer och e-handelsstöd, numera ärDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Netlify headless får 22 mdr värdering, anledningarna till hysterin


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon