Nibe rensar bort för dyr och krånglig Episerver på 40 webbar efter bara två år

In Nyheter, Pega, PIM, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Consid berättar att de vann uppdraget att ta fram nya Nibe.se på javabaserade CMS-verktyget SiteVision. Därmed överger den globala värmepumpstillverkaren sin tidigare strategi med Episerver som de berättade om så sent som 2015. Då hade Precio ansvaret att flytta runt 40 webbplatser till .NET plattformen. Och integrera densamma mot Sharepoint dokumenthantering och intranät (av Bool 2013). "– Vi träffade ett antal webbyråer i urvalsskedet för att hitta en samarbetspart. Consid kom upp med ett bra förslag...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon