Så blir den nya digitala identiteten för Epiroc, nytt plattformsval

In Adobe AEM, Java, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Atlas Copcos avknoppning Epiroc har presenterat sin nya ID och grafiska profil. Det är svenska designbyrån Blink med vd och kundansvarige Tomas Conradi som står bakom gruvbolagets nya identitet. Den visuella identiteten har gul och grå som huvudfärger. Inspirationen kommer från Atlas Copcos gruv- och anläggningsmaskiner enligt Resumé. Atlas Copco är en Adobe AEM användare sedan några år tillbaka (Capgemini) och även Epiroc väntas använda samma plattform. I våras lanserade Atlas Copco själva sin Adobe-plattsform. Då...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon