Norska WebOn ska ta svenska PIM-kunder med AWS Stockholm och API-ekonomi

In E-handel, Nyheter, PIM by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

WebOn berättar för MKSE.com att de är på väg in i Sverige med sitt erbjudande om e-handel och produktinformationshantering (PIM). WebOns nya plattform är byggd för SaaS och körs i Amazon Web Services (AWS). Amazons AWS upplägg i Stockholm är en av de miljöer som lösningen använder. Infinity PIM & Commere kallas "en 100% API-driven plattform". Stockholmskontoret öppnar upp på Södermalm i Stockholm med tre anställda. WebOn VD Einar N. Augedal menar att de är: ".. konkurrenskraftiga både när...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.

cURL error 28: Operation timed out after 5000 milliseconds with 0 bytes received

To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon