Novare Pay handlar upp ny byrå och Webflow webb

In Cloud / Förvaltning, Nyheter, Övriga / Custom CMS, Webflow by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Novare Pay Consulting har efter frigåendet från Novaregruppen bestämt sig för att skapa en ny ID, ny digital närvaro och ny webbplats. Det blev Limetta som vann uppdraget och får ta fram det nya materialet.

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.
Novare Pay Consulting har lagt tid på att arbeta ut sitt varumärke och varumärkesidentitet och Jonatan Lilja, Art Director på Limetta säger i ett uttalande att:

” – Det ska bli väldigt roligt och Novare Pay Consulting har en väldigt bra varumärkesprofil som känns tacksam att arbeta ut snygg design ifrån.”

Novare.se är en WordPress 6.1 användare samtidigt som det nya bolaget använder sig av en mer headlessuppsättning med Webflow, Fastly CDN, Cloudflare och OpenResty.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Luna Diabetes köper in Webflow, Twilio Segment CDP och Hubspot av Stormfors