Nya Honda.se maxar konvertering, kampanjhantering och mobilanpassning

In Nyheter, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Efter att i decennier harvat runt på samma lösning har svenska Honda fått upp takten med snabbare, mer konverteringsvänliga och mobilredo mikro- och makrosläpp.

På senaste versionen av Honda.se, som delvis driftas av UnderstandIT, återfinns just nu t ex en ny satsning. Med parallax-liknande, högupplösta nedåtscrollande läckra redovisningar av varje bil. Samt en designad Youtube HTML5-visare. Dessutom finns en smart användning av de tillhörande feta menyerna där bilmodell väljs direkt i menyerna. För att undvika för många sidomladdningar.

Så har även nya Test-Drive öppnats upp. I tre högkonverterande, enkla steg återfinns närmsta bilåterförsäljare med hjälp av geopositionering och därefter uppringd telefonkontakt eller mail (en retention-säkrad mailkontakt så klart).

0
år eller längre beräknas vissa bilmärkes CMS/CXM-projekt ta att rulla ut för varje marknad
För 15 månader sedan skrev MKSE om hur Honda.se börjat fräscha upp sin närvaro tillsammans med designpartnern Spiro, men låg kvar på samma centrala CMS, Synkron Via från Danmark.

Även nya www.toyota.se har ett liknande mobilanpassat, högupplöst yttre. Det gör att japanerna lämnar BMW.se (delvis med Adobe AEM i koncernen som långsamt rullas ut) och Audi.se (på väg in i Adobe AEM i ett troligtvis tidskrävande projekt) med sina 800*600 anpassade webbramverk och visitkortsuppbyggda sajter långt bakom sig.

Honda öppnade nyligen även en ny svensk E37 merhcandise e-handel, men den är fristående från denna satsning.

Skriv upp dig för veckovis insider nyheter

Kommentarer

Leave a Comment