Nya Honda.se maxar konvertering, kampanjhantering och mobilanpassning

In Nyheter, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Efter att i decennier harvat runt på samma lösning har svenska Honda fått upp takten med snabbare, mer konverteringsvänliga och mobilredo mikro- och makrosläpp. På senaste versionen av Honda.se, som delvis driftas av UnderstandIT, återfinns just nu t ex en ny satsning. Med parallax-liknande, högupplösta nedåtscrollande läckra redovisningar av varje bil. Samt en designad Youtube HTML5-visare. Dessutom finns en smart användning av de tillhörande feta menyerna där bilmodell väljs direkt i menyerna. För att undvika för många...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment