Halens, Cellbes och Bubbleroom uppdaterar PIM-system för omnikanal

In Check out/Kassasystem, Nyheter, PIM by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comments

Moderbolaget Consortio Fashion Group har valt Star Republic för att uppgradera från sin gamla PIM-miljö till inRiver PIM version 5. Varumärkena Halens, Cellbes och omnikanalsatsande tidigare ”pure-playern” Bubbleroom behöver ta nästa steg i sin PIM-strategi. Detta krävde modernare teknik.

” – Detta är femte kunden i Borås inom mode för Star Republic i år. Vi är väldigt glada över detta förtroende i den digitala modehandelns huvudstad”

säger Mikael Andersson, VD på Star Republic.

PIM fortsätter vara ett givet inslag i svenska e-handelsprojekt och det är fortfarande InRiver som är lokalt draglok. Star Republic upplever att e-handelsutvecklingen ofta snabbar på behovet av PIM-satsningar då e-handeln ökar behovet av att koordinera sin produkthantering internt.

”Detta är mitt nionde PIM-projekt på Star Republic på kort tid. Och jag ser detta som ett otroligt roligt och spännande projekt”

säger Stephan Burman PIM-expert på Star Republic.

E-handelspartner för Consortio är sedan i somras Ninetech.

0
PIM-projekt har herr Burman i ryggen från de senaste kvartalen
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Babyshop tänker om, bygger Composable Ecosystem på Brink Commerce

Kommentarer

  1. Bubblerooms Svante Tegnér promotar #masterpass – ”För enkelt handla”. Kan @bubbleroom_se behöva, har gått med -47Mkr på nästan oförändrad omsättning de senaste 3 åren.

Leave a Comment