9.12, Greenfield Times, nyheter, Polopoly Atex Nyheter, Polopoly Atex

Nyheterna i Polopoly 9.12 som släpps i april

In Nyheter, Polopoly Atex by MKSE.com Redaktion Martin Edenström6 Comments

Polopolyforum avslöjar nyheterna i Polopoly version 9.12 som släpps den 6:e april. Version 9.12 ska främst fokusera på Greenfield Times (den imaginära dagstidningen som demosajten baseras på) med följande nyheter: Communityplattformen har flyttats till Greenfield Times. Blir en färdigare produktionsinstalltion än någonsin tidigare. En mindre tidningskund ska “out of the box” kunna använda Greenfield Times att bygga sin sajt på. Bättre stöd för personalisering, registrering och logga in, sett till cache. Bättre stöd för Polopoly bloggar. Via...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa all information och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of Martin's Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. bara jag som tycker att alla nyheter var totala ickenyheter? vad håller Polopoly på med? sover de istället för produktutvecklar om dagarna, alla mångmiljonärerna?

  2. bara jag som tycker att alla nyheter var totala ickenyheter? vad håller Polopoly på med? sover de istället för produktutvecklar om dagarna, alla mångmiljonärerna?

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.