Nyhetskanalen.se lanserad

In Nyheter, Polopoly Atex, Sociala media / web2.0 by edenstromLämna en kommentar

Nyhetskanalen.se är en nysläppt systersite till Fotbollskanalen.se, TVplaneten.se och TV4vadret.se Sajten ersätter gamla TV4nyheterna.se. Och ja, TV4 registrerade Vaderkanalen.se redan i februari 2007. Står den månne på tur för lansering? Bonnierproduktionen ser ut att ligga på CMS-plattformen Polopoly. Vilket dock inte Fotbollskanalen.se, av Fortissimo, är baserad på, am I right? Är varumärket "TV4" helt på väg bort, eller vad sysslar Bonnier med? Nyhetskanalen.se innehåller webb-TV (Windows Media), en kampanjsnurra i flash och en mängd nyhetslistningar i...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment