Nysläppt på Expression Engine och version 2.0 på gång

In Expression Engine, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

AO Media Design kontaktar MKSE.com och berättar om det senaste, svenska släppet på CMS:et Expression Engine. Handelscity.se, en förbundssite beställd av Handelsanställdas förbund med en del flash har gått live. AO Media står sedan tidigare bakom ett 30-tal sajter i Expression Engine. De, tillsammans med andra Expression Engine utvecklare ser fram mot den nya versionen av Expression Engine, Expression Engine 2.0 som släpps i december 2009. Den nya versionen bygger på CodeIgniter motorn och har bl...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment