OK och OK-förlaget satsar på Drupal CMS av Bricco

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Fick redan 2009 höra om konsumentkooperativet OK:s ambitioner med Drupal som CMS. Nu börjar första frukten skördas. OK-förlagets har i beta sjösatt en stor webbsatsning med Drupal CMS som gemensam plattform. Totalt lanseras sju tidningssajter samt den samlande portalsajten Motorvärlden. I satsningen ingår ViBilägare, MCnytt, Husbil&Husvagn,Klassiker, Riksettan, Automobil och Bike. Sajten blev en rätt klassisk motorsajt. För kommentarer används Drupal + Mollum och share sker med AddToAny. Mycket moduler, men rätt ostylade för varje tidning. Det finns community med "klubbar" bakom...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment