Oscar Jacobson och JC ger Viskan e-handel fortsatt förtroende

In E-handel, Nyheter, Viskan by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Under blott en och en halv månad, nu strax innan semestrarna, ska Viskan Ebusiness‬⁩ ha lanserat hela 11 nya e-handlare och webbplatser. Det berättar ledningen vid Borås-bolaget. Några av Viskan System ABs lanseringar inkluderar nya: I veckan av Mellby Gård och Kappahl-ägaren uppköpta Oscarjacobson.com (designad av Isobar) JC.se (en av de som valt bort Adobe Magento på sistone) Clubxprs.com 8848altitude.com Morrisstockholm.com Sportshopen.com Flera av kunderna hade valt den svenska e-handels och CMS-lösningen sedan tidigare, men har nu...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon