OutSystems och UiPath slår ihop påsar för att nå fler

In Martech, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

De både RPA- och lowcode jättarna OutSystems och UiPath har idag ingått ett nytt partnerskap. De båda företagsautomationsinriktade företagens nya partnerskap syftar till att kombinera kraften i UiParth Business Automation Platform med OutSystems välkända och välanvända low-code stöd.

Vilka svenska bolagsledningar har redan spenderat för mycket pengar på metaverse och mindre taktiska digitalbeslut? Leta i MKSE.com innovation tech nyhetskategori. Öppen gratis under en begränsad period.

Den integrerade lösningen ska hjälpa till att förhindra leverantörsinlåsning och bolagen vill maximera ROI.

”– Det finns en stor efterfrågan på verktyg för low-code-applikationer kombinerat med intelligent automation från företag som vill förbättra sina affärsprocesser och nå sina transformationsmål. Höga krav på att kunna anpassa sig i en föränderlig omvärld gör att många företag fokuserar på att förenkla och snabba på utvecklingen för att kunna förbättra produktiviteten och reducera kostnader. Team som använder sig av de senaste automatiseringsstrategierna och verktygen förväntar sig att de ska vara sömlösa. Genom det nya partnerskapet hjälper UiPath och OutSystems kunderna att genomföra en sömlös automationsstrategi.”

Säger Maureen Fleming, IDC:s Program Vice President för forskning om intelligent process automatisering.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Utmanande legacy på Green Cargo, Low code ovanpå blev lösningen