Lace Laboratory väljer Shopify av kostnadsskäl samt för ”problemfri D2C”

In E-handel, Nyheter, Shopify by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det svenska, nya damunderklädesmärket Lace Laboratory berättar i ett uttalande att de ska ha valt att handla upp Shopify för att spara in på utvecklingskostnader och som D2C-företag erbjuda en sömlös webbplatsupplevelse samt ”en problemfri e-handelsplattform”. Lace Laboratory vill stärka kvinnor och inspirera till självförtroende genom underkläder och vardagliga saker som inte bara är bekväma utan också ser bra ut.
Vilka svenska bolagsledningar har redan spenderat för mycket pengar på metaverse och mindre taktiska digitalbeslut? Leta i MKSE.com innovation tech nyhetskategori. Öppen gratis under en begränsad period.
”– Våra produkter finns i en rad färger, storlekar och stilar för alla typer av kroppar. Vi är ett communitydrivet företag och vi involverar våra kunder i produktutvecklingsprocessen.”
Säger Connie Fung som är e-handelschef på Lace Laboratory.
” – Företag likt Lace Laboratory som har en engagerad kundkrets har redan anammat konceptet autenticitet, lojalitet och förtroende i centrum för varje interaktion. Inte minst efter att tredjepartskakor fasats ut.”
Menar Susanne Holmsäter, Nordenchef på Shopify.
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Ebba Kleberg von Sydow släpper ännu ett klädmärke på Shopify