Överger egen plattform för att satsa på Magento 2, lockar över från Jetshop

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Norce / Jetshop / Storm Commerce, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Update: Liksom en stor skara av svenska bolag som 2016 levererar Magento 2 lösningar levererade Netrix nyligen en egenutvecklad plattform. För MKSE.com berättar, numera Magento-plattformsdedikerade, Netrix att: " - [Egenutvecklad plattform] var visserligen ganska lönsam, men det började alltmer visa sig att det var svårt att upprätthålla den utvecklingstakt som krävs för att konkurrera med de stora internationella plattformarna. De nationella plattformarna sakta men säkert överges och förvandlas till spökplattformar." Netrix i Växjö berättar... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment