Överger egen plattform för att satsa på Magento 2, lockar över från Jetshop

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Norce / Jetshop / Storm Commerce, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Update: Liksom en stor skara av svenska bolag som 2016 levererar Magento 2 lösningar levererade Netrix nyligen en egenutvecklad plattform.

För MKSE.com berättar, numera Magento-plattformsdedikerade, Netrix att:

” – [Egenutvecklad plattform] var visserligen ganska lönsam, men det började alltmer visa sig att det var svårt att upprätthålla den utvecklingstakt som krävs för att konkurrera med de stora internationella plattformarna. De nationella plattformarna sakta men säkert överges och förvandlas till spökplattformar.”

Netrix i Växjö berättar även att tagit fram 10 större webbshoppar under 2016. Kunder som lämnat andra lösningar för en ny Magento 2.

Duvan Bok och Kontor, tidigare kund hos Jetshop, är en av de senaste in. De valde Magento tack vare en mycket stor mängd inbyggd funktionalitet och alla de tillval att köpa på Magentos marknadsplats. Det var även nödvändigt att hantera stora mängder produktinformation via en integration med affärssystemet FDT som fungerade bättre med Magento.

Ännu mer spännande blir det då Jetshop äger och re-directar från domänen Netrix.se. De skickar all trafik därifrån till egna Jetshop.se.

Omfattande listor över vilka kunder som valt vilka leverantörer på Magento 2 hittar ni i MKSE Magento sektion.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Omniarchs topplista gällande svenska e-handelsplattformar

Leave a Comment