Penna och papper ersätts av surfplattor hos Socialtjänsten

In Nyheter, Offentlig sektor, Office 365 SharePoint Online by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

inUse Experience, som just avverkat välarrangerade From Business To Buttons 2016, hinner även med att ta sig an en hel del kundåtaganden. Ett av de senare från i år är tjänsten Journal Digital för Socialstyrelsen och socialtjänsten. Verktyget används på plats för att samla in klienters och närståendes syn på klientens livssituation (”skattning”). Journal Digital appen för surfplattor ersätter penna och papper som användes innan. Det ska lett till 4–5 timmars tidsbesparing per klient samt 20...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment