Polopoly får ny corporate sajt efter 14 månader

In Nyheter, Polopoly Atex, Sociala media / web2.0 by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Skomakarens barn. Nästan 14 månader (!) efter Atex uppköp lanserar Polopoly sin nya sajt Polopoly.se / Polopoly.com. En egen "intel inside" logga, kallad Polopoly Power, har gänget på Alströmergatan (och de andra kontoren i 35 länder) fått också. Får vi se om den dyker upp på några sajter framöver. De sista veckorna har Atex Polopoly annars ingått partnerskap med Suita Sistemas för att gå på den brasilianska media industrin samt gått med i Tjeckiska FUTUROOM som...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!

cURL error 28: Operation timed out after 5001 milliseconds with 0 bytes received

To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Nja…riktigt så illa är det faktiskt inte. Sajten lanserades den 27 oktober förra året, men det är först nu vi pekat om polopoly.com/.se till Atex.com. Innan dess har vi bara haft en länk dit på första sidan.

    Ang “polopoly-power” så är det väl inte främst tänkt att den ska ligga på kundsajter, utan användas i kombination med Atex övriga produkter för att visa på integrationen.

  2. Nja…riktigt så illa är det faktiskt inte. Sajten lanserades den 27 oktober förra året, men det är först nu vi pekat om polopoly.com/.se till Atex.com. Innan dess har vi bara haft en länk dit på första sidan.

    Ang “polopoly-power” så är det väl inte främst tänkt att den ska ligga på kundsajter, utan användas i kombination med Atex övriga produkter för att visa på integrationen.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.