Polopoly får ny corporate sajt efter 14 månader

In Nyheter, Polopoly Atex, Sociala media / web2.0 by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Skomakarens barn. Nästan 14 månader (!) efter Atex uppköp lanserar Polopoly sin nya sajt Polopoly.se / Polopoly.com. En egen "intel inside" logga, kallad Polopoly Power, har gänget på Alströmergatan (och de andra kontoren i 35 länder) fått också. Får vi se om den dyker upp på några sajter framöver. De sista veckorna har Atex Polopoly annars ingått partnerskap med Suita Sistemas för att gå på den brasilianska media industrin samt gått med i Tjeckiska FUTUROOM som...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Nja…riktigt så illa är det faktiskt inte. Sajten lanserades den 27 oktober förra året, men det är först nu vi pekat om polopoly.com/.se till Atex.com. Innan dess har vi bara haft en länk dit på första sidan.

    Ang ”polopoly-power” så är det väl inte främst tänkt att den ska ligga på kundsajter, utan användas i kombination med Atex övriga produkter för att visa på integrationen.

  2. Nja…riktigt så illa är det faktiskt inte. Sajten lanserades den 27 oktober förra året, men det är först nu vi pekat om polopoly.com/.se till Atex.com. Innan dess har vi bara haft en länk dit på första sidan.

    Ang ”polopoly-power” så är det väl inte främst tänkt att den ska ligga på kundsajter, utan användas i kombination med Atex övriga produkter för att visa på integrationen.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.