Seeding ersätter viral marketing eller bloggspam

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Nyheter, SEO by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Det fungerar inte riktigt längre att lägga ut ett uppdrag på ett polskt bolag där timanställda sitter och bloggkommenterar med betalande kunders URL:er.Ledsen alla SEO-företag. Bluffen är genomskådad och bloggägarna vill inte direkt ha den typen av kommentatörer. Numera jobbar de webbkampanjsatsande företagen i framkant med "seeding". Viral seeding är ett nytt sätt att jobba med viral marknadsföring. Engelska företag som GoViral och 1000heads erbjuder sina "nätverk" av sedan tidigare kontrakterade "insiders" verksamma inom olika hobby-...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.