Premiuminnehåll och Symfony kopplingar i nya eZ CMS

In Ibexa, Nyheter, Open source PHP by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Idag släpps en större ny version av norska open source CMS:et eZ Publish Platform, version 5.4. Nyheterna i den nya releasen är främst: Liksom i senare versioner av Drupal finns ännu starkare kopplingar mot Symfony framework. För en förbättrad, mer agil upplevelse för utvecklare på eZ plattformen. Även bättre kopplingar och integration mellan eZ CMS och andra Symfony PHP projekt. Bättre stöd för att skapa premiuminnehåll bakom paywall eller medlemskap. Utvecklare på eZ kan bygga delar av produktioner som...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment