Prinsessan och nya prinsen valde .NET för Love2010.se

In Analys / Statistik, Microsoft .NET, Nyheter, SharePoint MOSS 2007 by MKSE.com Redaktion Martin Edenström9 Comments

Det kungliga bröllopets festivalsajt Love2010.se ligger på ett non-friendly-URL .NET baserat CMS (det är en sönderkommenterad SharePoint MOSS 2007 väl?) med bl a Google Analytics och IE6-stöd (!) och en e-handel, dock inte egen utan från Sporrongshop.com. Partners till arrangemanget Love2010.se i samband med det kungliga bröllopet arrangeras är Microsoft, Tieto och DataCom. Love2010.se har även försetts med mobilsajten m.love2010.se som promotas som ett mobilt alternativ på reklamskyltar, men som... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Jag har inget emot vårt kungahus eller att vi i Sverige har monarki – jag ser det som bra.
    Men så här dåligt trodde jag inte att de accepterade webb! Frågan jag ställer till Hovet är om de inte ska ha en hovleverantör av webb som ”håller måtten”!?

  2. Det här är dessvärre felaktig rubriksättning. Love Stockholm 2010 har ingenting med Hovet, Prins Daniel och Kronprinsessan Victoria att göra utan är ett ”kommersiellt jippo” med många andra partners, t ex Stockholms stad, en känd möbelkedja, en pilsnertillverkare och ett rederi. Den officiella bröllopssajten ligger som en del av http://www.royalcourt.se som använder SiteVision.

  3. Se kommentar ovan. Love Sthlm har alltså inte med Hovet att göra. Hovet har ett annat CMS och verkar ha rätt välskriven htmlkod. Under helgen verkar Hovets sajt ha klarat trycket rätt bra men jag vet att de hade problem med att nå sajten när en viss prinsessa blev singel för några veckor sedan. Vem som jobbar med Hovets sajt vet jag inte men utan att göra någon fullständig analys så kan man nog säga att det ”håller måttet”. Hovets sajt bör alltså inte blandas ihop med Love Stockholmsajten.

  4. Mjae, din rubrik är att prinsessan och nya prinsen valt .NET och i artikeln skriver du att t ex Microsoft är partner till det kungliga bröllopsarangemanget och inget av det stämmer. Prinsessan och prinsen har ingen makt över vad ”jippot” Love 2010 valt för CMS (de kan möjligen och synnerligen teoretiskt påverka vad Hovet väljer). Love 2010 och Hovet är inte samma sak.

Leave a Comment