Resume.se nylanseras, öppen för hack och utan länkar

In Nyheter, Open source PHP, Övriga / Custom CMS, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Lagom till Almedalen har nya Resume.se släppts. Givetvis en lansering som kommer granskas av hela branschen och som inte kunde kommit tidigare.Gamla Resume.se hade både åldern inne och har sedan den kom faktiskt känts billig och till stora delar förblitt trasig. Med tanke på papperstidningens dignitet och de läsare Resumé riktar sig mot en märklig ignorans. Utamningen att göra Resume.se 2015 bättre var inte så krävande. Och bättre och modernare har Resume.se blivit. Nu åker inte...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.