Ciqola, episerver, inRiver, Rusta, Rusta.com, storm, Umbraco, Voyado CXM, E-handel, Episerver, Lojalitetsprogram, Nyheter, PIM, Storm Commerce

Rusta öppnar riktig e-handel på 14 dagar, satsar på Storm Headless Commerce

In CXM, E-handel, Episerver, Lojalitetsprogram, Nyheter, PIM, Storm Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Amazon Sverige är riktigt nära nu. MKSE Amazon är nyhetssektionen där vi samlar allt om vad det kommer innebära för våra svenska företag.

Läs mer.
Rusta har numera inte bara “inköpslistor med formulär” eller en semi-omnikanalstrategi. De har i maj 2020 öppnat sin egna Storm Commerce headless e-handel. På separata domänen https://hembestallning.rusta.com, bredvid det tidigare Episerver CMS och Commerce plattformsstödet från i fjol.

Mattspecialisten Ciqola, en del av Rusta Group, har sedan tidigare valt Storm Commerce i kombination med Umbraco för sin e-handel. Rusta-koncernen har även ett annat fristående e-handelsbolag i Happy Angle.

Rusta.se listas fortfarande som ett Episerver- och inRiver PIM-case av partnern Sigma Consulting. Den sajten, numera omdirigerad till Rusta.com/se har inte förändrats. Den erbjuder fortfarande möjligheten att klicka i en produkt, som “mörkas” och, utan vidare bekräftelse, hamnar i en inköpslista i sidtoppen. Där varukorgen brukar återfinnas. Denna lista går sedan att skicka vidare till en e-post (även här utan någon bekräftelse om t ex en felaktig adress fylls i). Den typen av beställningsformulär och “semi-e-handel” hos Rusta är redan

Vi har mer på samma ämne:  Klövern och Sublime släpper omnikanal-lösning med iPad-stöd för olika kontorstjänster


Vill du läsa hela den här artikeln? Då ser vi gärna att du skapar ett konto. Det är helt gratis.

Använd registreringslänken för att bli MKSE medlem nu.Så kommer du åt allt MKSE.com Premium innehåll. Idag och framöver. Genom att registrera dig hjälper du till att hålla MKSE.com levande. Formuläret tar runt 15 sekunder att fylla i.

Redan medlem? Påpassligt. Logga in här!

I vissa webbläsare kan en sidomladdning eller F5 klick behövas efter din första inloggning.

Varför bli medlem? MKSE Medlemmar vet mer. Är steget före.