Mäklarfirman Mohv storsatsar på digital marknadsföring, 112 parallella kampanjer igång

In CDP, DMP, Nyheter, Online Marketing, Sociala media / web2.0, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

MOHV har börjat jobba ihop med byrån Frankly Media kring allt som rör MOHVs digitala marknadsföring. Det betyder runt 72 olika kampanjer som rullar på Google Ads och ca 40 kampanjer på Facebook Ads för både branding och prospektering. Det är all digital marknadsföring för samtliga MOHVs mäklarkontor ute i landet. Alla kontor har olika budget, olika upptagningsområdet och olika kampanjer vid varje givet tillfälle. MOHV kallar sig för Sveriges minsta rikstäckande mäklarkedja och har en...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon