Så mäter Porsche sin kodkvalitet världen över

In API, Cloud / Förvaltning, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Porsche har haft en väldigt välkomnande och öppen IT-filosofi genom åren. Det märks inte minst i Sverige där förra året en ny e-handel av Carismar släpptes, svenska Porsche.se är en Episerver kund till Mogul samtidigt som Porsche.com ligger på en tysk Microsoftbaserad Noxum CMS GmbH.Hur gör Porsche då för att hålla någorlunda kontroll över sina olika teknikstackar, produkter och strategier. I juni så har företaget börjat mäta kodkvaliteten i alla projekt på ett gemensamt sätt. Detta...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.