Så resonerar LRF Media gällande alla nya WordPress-sajter, Episerver för medlemmar

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

LRF Media har lanserat hela tre nya sajter för varumärkena Land Lantbruk, Land Skogsbruk och Land. Allt på Wordpress CMS och med egna temat "lantbruk master". Samt med en Tipser.com widget för att driva in e-post. Dessutom används GTM, New Relic och Google Fonts.Samtidigt ska det ha släppts en ny typ av nyhetstjänst inriktad mot för inloggade läsare. Men registreringen är en del av den äldre Episerver-webben lrf.se (nyutvecklad av Esatto så sent som förrförra vintern). Mediehuset...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.