Salesforce Analytics Cloud hajar chefen vill ha tilltalande, mobil BI

In Analys / Statistik, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Med Salesforce Analytics Cloud, en del av Salesforce Wave, är Salesforce.com inne på samma sak som Adobe AEM gällande den nivå företagsledningar önskar sin månatliga eller veckovis dataanalysredovisning. BI-kunskapen behöver inte vara extremt detaljerad och omfattande men ha ett tydligt UX och vara mobilt tillgänglig. Helst på egna iPad eller iPhone 6 Plus. En troligtvis korrekt iakttagelse. Den nya tjänsten erbjuder en sammankopplad vy över data som säljdata, webbesök, Financialforce.com, SAP affärsdata, marketing, sociala media, Workday, Excel och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.