Scan Coin valde SiteCore CMS av Kodexe

In Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

De tidigare SiteCore-anställda utvecklarna på Kodexe vann uppdraget att bygga nya webbplatsen åt Scan Coin på Sitecore CMS 6.2. Scan Coin utvecklar, tillverkar och marknadsför utrustning för hantering av mynt och sedlar. Beställare på bolaget var Lotta Fjällström. Reklam- och kommunikationsbyrån W stod för design av sajten. Dynamisk och lättillgänglig information, språkstöd och dramatiskt minskade textmassor var några av kraven för den nya webbplatsen. Tydlig marknadsföring av lösningar genom kundcase samt en del förstudiearbete i...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Mer SiteCore: Softs sajt till Kährs har utsetts till en av världens bästa och Sveriges bästa sajt i CMS-verktyget Sitecore.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.