Scan Coin valde SiteCore CMS av Kodexe

In Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comments

De tidigare SiteCore-anställda utvecklarna på Kodexe vann uppdraget att bygga nya webbplatsen åt Scan CoinSitecore CMS 6.2.

Scan Coin utvecklar, tillverkar och marknadsför utrustning för hantering av mynt och sedlar. Beställare på bolaget var Lotta Fjällström. Reklam- och kommunikationsbyrån W stod för design av sajten.

Dynamisk och lättillgänglig information, språkstöd och dramatiskt minskade textmassor var några av kraven för den nya webbplatsen.

Tydlig marknadsföring av lösningar genom kundcase samt en del förstudiearbete i grupp var ett resultat av dessa beställningar.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Sitecore klev in hos Honda efter Adobe AEM end-of-license, nytt prestigekonto

Sajten, som påas på ett mycket tydligt sätt på startsidan (med grafiska fuzzy-shadow typsnitt, se bild), valde i övrigt en vanlig carousel, toppad sök, enkelt färgkodade uppdelning av navigation samt tre puffar med just case, en produktguide och en produkt i fokus.

Kodexe kallar sig för ”regionens starke Sitecore partner”. Kodexe jobbar även med CMP och Biogen Idec och ska varit delaktiga i att 2010/2011 försöka behålla kunden Perstorp i en upphandling där SharePoint och EPiServer stod för konkurrensen.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Five Guys till Sverige, CX och digitalt stöd från Sitecore PaaS och nopCommerce

Kommentarer

  1. Mer SiteCore: Softs sajt till Kährs har utsetts till en av världens bästa och Sveriges bästa sajt i CMS-verktyget Sitecore.

Leave a Comment