Subaru valde Camelonta CMS

In Licens, Microsoft .NET, Nyheter, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Olof Törnqvist och co. på Camelonta fick i uppdrag att göra om Subarus hemsida på egna .NET CMS:et Camelonta. I en detaljerad bloggpost berättar de om hur de gick tillväga. Snabbhet var av intresse för biltillverkaren i Sverige, och denna ska ökat med 90% utan dyra CDN avtal. Istället ska det lösts med: Optimize the usage of Flash files Reduce the number of requests Stream the movie clips (instead of loading the entire film) Compress and...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Svenska Livräddningssällskapet och Subaru är några av våra större referenser, men vi har många mindre också, eftersom man kan ladda ner Camelonta CMS från vår webb.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.