Seventy Agency, Pointseven och Våning 18 köps upp, ny 150 man stor martech-grupp skapad

In Content Marketing, CXM, Lojalitetsprogram, Martech, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Vi har ännu en byrågrupp som växt fram lite i skymundan. Det är Äleven som numera efter mindre än ett år har närmare 150 anställda och en omsättning på cirka 250 Mkr. Idag köps ännu ett bolag upp i Seventy Agency, som figurerat på MKSE.com.





Målet är att bygga en internationell bolagsgrupp som hjälper kunderna i deras digitala transformation. Under 2021 köpte gruppen Humblestorm (CX/Brand development) och Human Performance (Content Marketing). Nu tas även Stockholmsbyråerna Seventy Agency (Design/UX) och Pointseven (Performance Marketing) upp. Dessutom köps Halmstadsbaserade Våning 18 som jobbar med SEO. Nu återstår bara att se om det blir en Äleven martech-skrapa i Stockholm också.

Älevens grundare består av Saeid Esmaeilzadeh som var med och startade Serendipity, Kamjar Hajabdolahi som driver BLQ Invest samt Philip Ghatan som även är vd på Äleven.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Colorama köper in ny digital ID av Seventy Agency, uppdaterar Optimizely och Norce e-handel