Siemens webbredaktörer behöver inte kunna HTML

In Nyheter, SDL Tridion Sites by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Svenska Siemens tillhör de ytterst få företag som fortfarande återfinns på SDL-ägda reliken P//MOD - Publicis Modem openEngine Corporate ASP. Siemens är en del av Siemens globala corporatewebb som driftar 80 Siemens landssajter. Sajterna är byggda för att erbjuda "modern navigation och en bra kundupplevelse om omedelbart ger rätt resultat för målgruppen". openEngine Corporate ASP berättar vidare att med deras produkt kan: "Författare skapa och redigera webbplatser utan att behöva kunna någon HTML alls." En verklighet sedan 15...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Man kan anta att copyn är från den tiden också. Admin-gränssnittet är så jävla dåligt att det förmodligen går snabbare att både lära sig HTML och bygga en egen corpsite från scratch än att uppdatera den textsnutten. Men se det örat vill Tyskarna inte lyssna på. Herr Direktor har sista ordet. Underbar kund.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.