Siemens webbredaktörer behöver inte kunna HTML

In Nyheter, SDL Tridion Sites by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Svenska Siemens tillhör de ytterst få företag som fortfarande återfinns på SDL-ägda reliken P//MOD - Publicis Modem openEngine Corporate ASP. Siemens är en del av Siemens globala corporatewebb som driftar 80 Siemens landssajter. Sajterna är byggda för att erbjuda "modern navigation och en bra kundupplevelse om omedelbart ger rätt resultat för målgruppen". openEngine Corporate ASP berättar vidare att med deras produkt kan: "Författare skapa och redigera webbplatser utan att behöva kunna någon HTML alls." En verklighet sedan 15...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Man kan anta att copyn är från den tiden också. Admin-gränssnittet är så jävla dåligt att det förmodligen går snabbare att både lära sig HTML och bygga en egen corpsite från scratch än att uppdatera den textsnutten. Men se det örat vill Tyskarna inte lyssna på. Herr Direktor har sista ordet. Underbar kund.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.