Sift och Funnel kombinerar prediktiv data med marknadsdata

In E-handel, Martech, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Svenska Sift och Funnel gör en gemensam sak då de kombinerar Sifts AI för kunddatanalys och ”predictive segmentation” med Funnels marketing data. Det ska ge en bättre vy över vilka kundtyper och produkter som faktiskt driver värde i marknadsaktiviteter och därför bättre förslag hur automatiseringsprocesser ska läggas upp i olika kanaler, menar de två bolagen i ett uttalande.

0 Mkr
Omsatte siftlab ab senaste redovisade året
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

” – Detta partnerskap med Funnel representerar ett åtagande vi har att ge kunderna bästa möjliga insikter som ytterligare kan driva lönsam tillväxt .. Att kombinera hastigheten och tillförlitligheten hos Funnel med våra AI-lösningar har potential att göra verkliga genombrott för handlare.”

Säger Linda Hellström, VD för Sift Lab och investerare.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Infobaleen byter namn till Sift Lab, vill demokratisera AI efter ChatGPT framgångarna