SilverStripe det första Microsoft certifierade open source CMS

In Microsoft .NET, Nyheter, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Update: Ännu mer Microsoft och open source CMS. Denna gång med en officiell och svåruppkomling Microsoft-teknologi/.NET-certifiering. SilverStripe CMS 2.4.0 blir den första Microsoft certifiede (Certification for Windows Server 2008 R2) open source CMS:et, eller web app om ni så vill. CMSReport kallar det för en stor, för företaget belönande åtgärd. Ännu en fjäder i hatten för den snabbväxande PHP-produkten. Här finns en artikelserie från Kreationsbyrån i våras, Varför scriptspråkade Silverstripe är intressantare än .NET-giganten EPiServer. Följs...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Du skriver: “Ännu en fjäder i hatten för den snabbväxande .NET-produkten”.
    Silverstripe är byggt på PHP 5 och har inget med .NET plattformen att göra. Det intressanta är just att det är en open-sourceprodukt byggt med PHP som är microsoftcertifierat.

  2. Vi har jobbat med Silverstripe med en massa projekt och kan bara säga att det är en mycket intressant produkt. De har verkligen lärt sig av de misstag som Drupal och Joomla dragits med. Otroligt smart skriven kod som gör den riktigt snabbt att utveckla på.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.