Sitecore satsar på nya tredjepartsleverantörer

In Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

MKSE.com har tidigare beskrivit den exklusiva sits Adobes skapat åt egna produkten CQ5. Alla förvärv (Typekit, Efficient Frontier Technology, Omniture, Scene7 och PhoneGap) och den breda, existerande produktportfolion kan komma att utgöra ett problem för andra etablerade CMS-tillverkare i samma sektor. Hur ska konkurrenterna möta konkurrensen då? För Sitecores del blir det genom de gamla klassiska samarbetena, som ger nya plugins. Två nya sådana presenteras i maj: Det ena vill samla kunders printverksamhet med webbteamet som...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.