SituationSthlm.se live på EPiServer CMS 6 av Inexor

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Situation Stockholm samt SituationSthlm.se med 141 000 läsare per månad har uppgraderat till en EPiServer CMS 6. Det hälsar Micael Herkommer på Inexor och taggar lanseringen med CSR. Situation Stockholm firar 15 års-jubileum i sommar. Till sajten hör Aktuellt-löp med utfällbar "Tipsa" (e-post) och kommentarer, Mest lästa-lista, bloggar på WordPress 2.8.6, (dock inte officiella bloggen som fick ligga kvar på EPiServer med utfällbar  läs mer). Men det blev bara en utlänk ("PrenumeraNod/") för livsviktiga funktionen...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment