SJ-bolag satsar på OpenCMS intranät

In Nyheter, OpenCms by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Inaktiva CMS nyhet #2: Det helägde dotterbolaget Linkon inom SJ-koncernen skaffar ett nytt intranät baserat på öppen källkodsvalet OpenCMS 8. CMS:et valdes då systemet hade goda möjligheter att effektivisera delar av arbetet för administratörerna. Integration med Active Directory är en del av projektet. Linkon utvecklar avancerade IT-lösningar för resebranschen och har 125 medarbetare med kontor i Stockholm och Norrköping. Leverantör är Gridnine som utöver det ovanligare valet OpenCMS även jobbar med utveckling på EPiServer publiceringsverktyg....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.