Slovenien skapar nationell paywall och Aftonbladet Plus tappar

In Nyheter, Paywall by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Medievärlden skriver att Slovenien hakar på grannlandet som världens andra land att införa en nationell betalvägg, paywall för redaktionellt innehåll. Även här står Piano Media bakom den gemensamma tidningssatsningen. Första siffrorna från Piano Media berättar att i Slovakien drogs ungefär 400 000:- SEK in per månad (Pianos avgift är lika stor som Apples, 30%). På ämnet paywall kom nyligen obekräftade uppgifter att de, tidigare rätt oinsatta, betalande av Aftonbladet Plus ska minskat med några tusen under...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Två år senare når @aftonbladet 200′. Aftonbladet Plus har i dag över 200 000 digitala prenumeranter”, enligt Helin.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.