SMHI släpper Android och iPhone appar

In Android, API, iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

SMHI har fått utstå en del kritik för att, till skillnad från amerikanska kollegor och den av webbkonsulter oftast använda YR.no, inte ha ett öppet API. Nu har Cybercom sett till att SMHI i alla fall erbjuder sitt väder via simultant släppta iPhone och Android appar. SMHI appen erbjuder lokalt väder för orter i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Genom positionering får anvädare en väderöversikt för platsen du befinner dig på tillsammans med eventuell, aktuell varningsinformation....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. iPhone-appen är riktigt bra faktisk även om GPS-modulen kunde göras än bättre. Iofs beror det även på vilka väderstationer som finns tillgängliga i närheten.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.