Cloud / Förvaltning, Episerver, Nyheter, Offentlig sektor

Sogeti lägger Linkoping.se på EPiServer

In Cloud / Förvaltning, Episerver, Nyheter, Offentlig sektor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Sonia Schilling tipsar om att Sogeti lagt sista handen på vårlanseringen av Linköpings nya linkoping.se. Klart lokalstarka Sogeti gör Linköpings webb, och klart det blev EPi. Många av bolagets EPiServer äss återfinns i staden. Fredrik Eriksson, IT-strateg på Kommunledningskontoret vill använda nya webben för att locka dit invånare. Sökning och kontakt med rätt person på kommunen har varit i fokus. Det löstes med en i EPiServer CMS 5 sammanhang ack så populär SiteSeeker. Självbetjäning via e-tjänster...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Vacker webbkarta, det var länge sedan jag skådat en så vacker tabell. Tabeller är ju verkligen som gjorda för det här.
    http://www.linkoping.se/webbkarta-test/

    Fint namn på webbkartan dessutom ;-) När släpper dom den riktiga?

  2. Vacker webbkarta, det var länge sedan jag skådat en så vacker tabell. Tabeller är ju verkligen som gjorda för det här.
    http://www.linkoping.se/webbkarta-test/

    Fint namn på webbkartan dessutom ;-) När släpper dom den riktiga?

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.