Sogeti lägger Linkoping.se på EPiServer

In Cloud / Förvaltning, Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Sonia Schilling tipsar om att Sogeti lagt sista handen på vårlanseringen av Linköpings nya linkoping.se. Klart lokalstarka Sogeti gör Linköpings webb, och klart det blev EPi. Många av bolagets EPiServer äss återfinns i staden. Fredrik Eriksson, IT-strateg på Kommunledningskontoret vill använda nya webben för att locka dit invånare. Sökning och kontakt med rätt person på kommunen har varit i fokus. Det löstes med en i EPiServer CMS 5 sammanhang ack så populär SiteSeeker. Självbetjäning via e-tjänster... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelfrfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Vacker webbkarta, det var länge sedan jag skådat en så vacker tabell. Tabeller är ju verkligen som gjorda för det här.
    http://www.linkoping.se/webbkarta-test/

    Fint namn på webbkartan dessutom ;-) När släpper dom den riktiga?

  2. Vacker webbkarta, det var länge sedan jag skådat en så vacker tabell. Tabeller är ju verkligen som gjorda för det här.
    http://www.linkoping.se/webbkarta-test/

    Fint namn på webbkartan dessutom ;-) När släpper dom den riktiga?

Leave a Comment