Värdesätt nischad, kompetent trafik istället för anonym trafikmassa

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

När ska trafik som är skarpt nischad, kompetent och gärna interagerar premieras? I Sverige stirras det fortfarande blint på antalet tusen som surfade in en viss vecka. Att de kan kommit in via spambloggar, felsökningar eller slösurfande och inte har ett värde för er eller era annonsörer förträngs. Det typen av trafik "slipper" MKSE.com. Här är det verksamma i branschen som läser. Ni hittade in via skarpt nischade sökord- och fraser eller via egna bokmärken eller...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment