Sorel säljer sommarloafers- och tofflor på ny Salesforce Commerce Cloud

In Nyheter, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Sorel har precis switchat från sina sedvanliga tunga, varma vinterkängor till att numera erbjuda loafers- och tofflorna på egna e-handeln. Det gör man på en omstöpt Demandware, numera Salesforce Commerce Cloud (även om Demandware fortfarande syns tom. i adressramen). Den lösningen används även för svenska Sorel.se som givetvis använder samma mallpaket som Sorel.com internationellt. Men utöver URL-missen måste Sorel internationellt se över sin SEO. Den har en väldigt begränsade inställningar för svenska sorel.se just nu, inga sökresultat...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon