Sorel säljer sommarloafers- och tofflor på ny Salesforce Commerce Cloud

In Nyheter, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Sorel har precis switchat från sina sedvanliga tunga, varma vinterkängor till att numera erbjuda loafers- och tofflorna på egna e-handeln. Det gör man på en omstöpt Demandware, numera Salesforce Commerce Cloud (även om Demandware fortfarande syns tom. i adressramen). Den lösningen används även för svenska Sorel.se som givetvis använder samma mallpaket som Sorel.com internationellt.

Men utöver URL-missen måste Sorel internationellt se över sin SEO. Den har en väldigt begränsade inställningar för svenska sorel.se just nu, inga sökresultat har listats överhuvudtaget.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Salesforce vertikalanpassar mot vården, e-handel för "Direkt Till Patient"

Sorel, grundat i Kanada, har sedan en lång tid tillbaka tillverkat diverse kängor och stövlar. De använder material som skinn, ull och filt för att göra varma, vattentäta skor med hög kvalitet.

Intresserade av Adobe Experience Cloud?

Representanter från MKSE.com har ansvarat för strategiarbete samt upphandling åt kunder som SJ.se, Avanza.se och TeliaSonera. Kontakta oss.