Spot On köper strategibyrå för att bli mer komplett inom e-handel

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Genom förvärvet av Strategibyrån Noga hoppas Spot On Solutions utöka sitt erbjudande med rådgivning och tjänster inom SEO och digital marknadsföring. Förvärvet ska stärka Spot Ons position som strategisk partner för digitala affärer för medelstora och stora företag. ” - Vi får med oss en stor mängd erfarenhet från Noga gällande alla områden av digital marknadsföring, SEO och framför allt strategier i hur företag kan glänsa på nätet såväl som i resultatrapporten. Tillsammans med vår gedigna...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon