ST1.se valde Liferay för CMS, missar viktiga egenskaper

In Liferay, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Oljebolaget ST1 har släppt en omfattande ny nordisk sajt. Den har de valt bygga på det aningen ovanligare externwebbsalternativet Liferay Portal. Därmed ersätter macken en tidigare, egenutvecklad plattform på IBM Domino. Nu är det EdgeGuide som står bakom produktionen av webblösningen. Den nya ST1.se-sajten har fått Gif-animationer på startsidan (!), en snabbrullande carousel, en Mina-sidor sektion, Google Maps med geolocation för att hitta stationer samt gula stora målgruppsingångar (hela sex stycken) på startsidan. Det finns en...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.