Stora framgångar för Change of Scandinavia och Change.com på Sitecore Commerce

In CXM, E-handel, Nyheter, Omnikanal, Online Marketing, Sitecore Commerce, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Danmark upplever sin egna ”Daniel Wellington-framgång”, med ett nytt varumärke som genom smart omnikanalnärvaro och snabb expansion tar världen med storm. Men de utmanar inte Casio utan snarare Victorias Secret.

0st
nya butiker ska öppnas runt om i världen

Underklädsmärket Change of Scandinavia ska öppna 200 nya butiker runt om i världen och finns redan med t ex 15 butiker i Danmark. Change of Scandinavia har byggt sin framgång på ett franchiseupplägg.

Den digitala försäljningen finns även med en svensk variant på det fördelaktiga domännamnet Change.com/se och har redan blivit ett eftertraktat märke i Sverige.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Impact adderar tre nya till ledningen, samtliga från svenska Columbus

Lösningen danskarna valt är lokal, det är en Ascentium Commerce Server, numera ägt av Sitecore och kallat Sitecore Commerce om de använder en senare version bakom e-handeln. Även en Google Remarketing, Hotjar och GTM uppsättning finns med i bilden.

Intresserade av Adobe Experience Cloud?

Representanter från MKSE.com har ansvarat för strategiarbete samt upphandling åt kunder som SJ.se, Avanza.se och TeliaSonera.

Leave a Comment