Stormfors släpper Smile.se på Drupal

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Stormfors med Fredic Örup hälsar de är klara med nya Smile.se. Smiles idé är att skapa ett rikstäckande nätverk av tandvårdskliniker med ett aktivt lärande och ständiga förbättringar. Smile har drygt 100 medarbetare fördelat på nio orter och omsätter drygt 100 miljoner kronor. Webbplatsen är utvecklad i Drupal CMS 6 och fokuserar på kundnytta samt enkel administration. Features inluderar Google Font API, Panels Everywhere och dynamisk kategorisering samt visning. Team: Stormfors: Fredric Örup & David Holmlund...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment