Största golfvaruhuset väljer Adobe Magento 2, ökar intäkten med 121 procent

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Europas största golfvaruhus online NordicaGolf har handlat upp en ny Adobe Magento 2 framtagen av Vaimo. Målet var att skapa en snabbare, mer tillgänglig och säkrare upplevelse. Arbetet med att "replatform" till Magento 2 ska börjat redan 2017. Inte riktigt samma tempo som vi annars är vana att se Vaimo utföra projekt, med andra ord. Men kunden ska vara nöjd med resultatet. Den nya lösningen ska ha lett till hela 121% ökade intäkter efter lansering. NordicaGolf...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon