Stratsys bygger ny Marketing Automation och webbplattform på Hubspot

In Hubspot, Marketing Automation, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Byrån Dazy har fokuserat på Hubspot Marketing Automation och CMS på sistone. De har även noterat att det uppenbarligen finns en behov för webbyråer på Hubspot. Senaste kunden lanserat på hela plattformen är IT- och molnföretaget Stratsys som valde att modernisera sig efter 18 år med en ny lösning, berättar Stratsys Anna Ålenius Mathson. Stratsys ville främst vidga vyerna och fräscha upp egna varumärket. Andra mål med nysatsningen var att slå sig in på den internationella marknaden och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon