Svensk Fjärrvarme live på EPiServer CMS

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Lobbyorganisationen Svensk Fjärrvarme har gått live på en EPiServer CMS 5. Sajten erbjuder Personlig inloggning och några målgruppsingångar från startsidan. Det finns även en översikt kring forskning. De sedvanliga AddThis sociala bokmärken finns där (med MySpace-support!) och sidsök samt miniöversikt i footer. Lanseringen firades (ripoff på Alex & Freds arbete för Kommunal) med demonstrationståg, 4 biobiljetter, ett Twitter-konto och en tävling där man skulle leta efter djuret i Twitter-kontot....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment