Aftonbladet.se Livelöpet bjuder på begränsade live-spelningar

In Escenic, Nyheter, Streaming by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Intäktsmaskinen Aftonbladet.se har presenterat två nya trafikdrivare för hösten 2010. Det ena är en ripoff på TV3 och Nyheter24.se satsningarna på att filma modebloggerskor. Det andra är intressantare. Livelöpet är en live musiksatsning med produktionsbolagen bakom några av de största svenskar artisterna (Mando Diao, Eric Saade, The Ark, Salem Al Fakir, Ola Svensson, Robyn, Anna Bergendahl). De kommer spela live på Aftonbladet.se för ett begränsat (20 000) antal browsers. De personliga biljetterna är gratis och först...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.