SVTPlay fimpar alla karuseller, bestämmer sig för ett javascript ramverk

In Javascriptramverk, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Baserat på en tre år gammal (!) Brad Frost rekommendation har SVTPlay fimpat sina carouseler. De är rädda att innehåll ska försvinna och ser istället till att proaktivt rekommendera innehåll på de prioriterade platserna. Karusell-val 2-5 ska fått "knappt några klick alls". Det var anledning nog att ta bort den gamla Apple iTunes albumart bläddringen (som nog snarare var inspirerade av dåtidens "realism" Apple menyer snarare än klassiska flat design-carouseler). Dessutom byggs hela Play-fronten nu om på React.js....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.